4/3/09

PRIMERA PERSONA, FEMENÍ, PLURAL

M'ha arribat aquest comunicat:

Gavà, 4 de març de 2009
COMUNICAT i CONVOCATÒRIA ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ

Organitzat per la Secretaria de la Dona d’Esquerra Republicana a Gavà
Projecció del film Primera persona, femení, plural, sobre el feminisme del segle XXI
La projecció de la pel·lícula i el debat posterior s’enmarquen en les activitats del Dia internacional de la Dona.

El proper dijous, 5 de març, a les 18.30 h de la tarda, tindrà lloc a la sala d’actes del Casal Sant Jordi la projecció del documental Primera persona, femení, plural, organitzada per la Secretaria de la Dona de la secció local de Gavà d’Esquerra Republicana de Catalunya amb motiu del Dia internacional de la Dona.
El documental, de 22 minuts de durada, ha estat realitzat per quatre dones i versa sobre el nou feminisme. Una de les realitzadores, Núria Cornet, estarà present durant la projecció i debat posterior.

El film està centrat en l'experiència intergeneracional de mares i filles, i té com a tesi que el feminisme d'avui ha d’afrontar discriminacions molt més subtils que les que van patir les dones de la transició, i que afecten un col·lectiu de dones molt més fragmentat i menys actiu.

Com a protagonistes té tres mares i tres filles que mostren la seva relació i la dels amics de les noies. Parla també dels problemes actuals i reivindica el dret a l'avortament.

No hay comentarios:

CAMBIO DE DIRECCIÓN

Os comunico que me he mudado de blog por motivos técnicos. He ordenado la información y a partir de ahora iré publicando en
http://revista-gavanense.blogspot.com/.
¡Gracias por vuestra visita!

PONENT.... EL DEL PLA

PONENT.... EL DEL PLA